Reactie’s

Hallo,

leuk dat u er bent, en om van u te horen.

Misschien met suggesties of ideeen.

Of bent u over ons tevreden,

Laat het hier dan weten.


Wij wensen u een fijne dag,

En heel fijn dat u er was

Team NJKADOOS

33 thoughts on “Reactie’s

  1. In oktober 2021 heb ik een lamp van assassins creed gekocht voor de verjaardag van mijn zoon. Wij zijn zeer tevreden over de service, het meedenken en het uitproberen. Want de lamp die wij op het ogen hadden zou te klein uitvallen wanneer mijn zoon zou streamen. Dus hebben ze een grotere formaat uitgeprobeerd en die werkt perfect. Niet te groot en toch zichtbaar. Mijn complimenten. Het product wordt met zorg ingepakt en verzonden. Wat heel bijzonder is, is dat er een hand geschreven felicitatie kaart naar mijn zoon gericht in het pakketje zat. Dat zegt wat over de zorg en liefde die het bedrjjf ‘Njkadoos’ heeft voor zijn product en klant. Aanbeveling waard!!

  2. 2 dagen geleden na veel e-mailtjes heen en weer omdat ik niet kon besluiten maar ik erg goed en geduldig ben geholpen gisteren 2 x een 3D led hart besteld. Was vandaag naar volle tevredenheid al binnen. Zeer klantgericht, zeer mooi en tot slot zeer snel geleverd. Wat wil je nog meer. Zeker aan te raden!

 1. Ik had een lamp met acrylplaat gekocht voor mijn zoontje zijn verjaardag. Maar werd met de verkeerde plaat geleverd. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen en het was geen probleem om deze in te ruilen. Maar wat nog veel leuker was, was dat de juiste plaat precies op de verjaardag van mijn zoontje aankwam, dus kon ik hem de volledige lamp voor zijn verjaardag toch geven. Hij was er overigens heel blij mee. Hartelijk bedankt voor de snelle service.

 2. Heb het kunstige m/v 3D hartje besteld voor het jubileum ve ouder echtpaar. Met de creatieve hulp (tekst layout) van Nico is het héél mooi geworden.
  Ik kon zelf niet bij hun dag zijn, maar heb van hun vernomen dat ze het supermooi vinden en er erg blij mee zijn.
  Bedankt Nico en team, voor de snelheid en geweldige service!

 3. Geachte heer/mevrouw,
  Via deze weg wil ik graag een review schrijven over jullie service…
  Heb rond de kerst een 3D-ledlampje besteld, waarvan de stekker na geleverd zou worden… binnen 3 dagen na het lampje ontvangen te hebben kwam het stekkertje binnen… vind het een super snelle service… lampje nu helaas al kapot, wat kan gebeuren… daarover gebeld en zonder problemen of moeite wordt er een nieuwe toegestuurd… kteeg gelijk info over de led plaatjes dat die nu ook lis te koop zijn als je eventueel iets anders in je lampje wilt doen wat je leuk vind, echt super… ik vind deze site een echte aanrader en de service vind ik helemaal top, niet alleen omdat er gelijk actie is ondernomen maar ook de vriendelijkheid van de telefooniste, ik vind haar vriendelijk en spontaan… een echte schat!!!

  Janneke

 4. De eerste keer was het op maakt gemaakte ledbordje door toedoen van postnl beschadigd aangekomen. Via whatsapp contact opgenomen en dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd en volgende dag binnen en prachtig van kwaliteit. Bedankt voor het mooie ledlogo bord en de goeie service

 5. Heel erg tevreden over de geleverde producten de jongens waren erg blij met de scania lampen
  Als klap op de vuurpijl is er ook nog een lamp gegraveerd nav een geleverde foto helemaal top geweldige service en zeeeer vriendelijke mensen bedankt!?

 6. Super snelle levering en een mooi product! Bij ons was de naam verkeerd gegraveerd, maar geen probleem de volgende dag werd een nieuw plaatje toegestuurd. Top service

 7. Super blij met de service!
  We werden perfect geholpen 8n het kiezen van het juiste product met verschillende keuzes in persoonlijke tekening voor de 3D lamp.
  Zelfs de naam van onze zoon werd er in gegraveerd zodat het persoonlijker en unieker is.
  Zeer vriendelijk en snel geleverd na 1 dag al!
  Bedankt en ik bestel er binnekort meer!

  1. Zo zie je maar! Gewoon contact opnemen en er kan meer dan je op de site ziet.
   Wij vinden het fijn om mee te denken En zoals u blij te maken. We zien u graag terug.

 8. Beste Nico

  Ik wil je laten weten dat de kabouter goed is aangekomen.
  Hij is heel mooi en zal mooi staan op zijn kamer
  Nogmaals bedankt om een ontwerpje te maken .

  Mvg Patricia

 9. Wauw.. wat een super leuke persoonlijke lamp hebben wij voor onze zoon mogen ontvangen.
  Dankzij jullie snelle service was hij precies op tijd voor zijn verjaardag.
  De lamp heeft heel het feestje tussen de taart en chips staan schijnen.
  Dankjewel!

 10. Bij Njkadoos heb ik een hanger besteld met pictogram en gravure. Over de kwaliteit van het materiaal en de pictogram zijn erg goed. Ik ben dan ook zeer tevreden over het product. Ook is er snel en correct contact wanneer er mail contact is over het product.

 11. Super fijne ervaring met njkadoos.
  Ik had een 3D led lamp “DAF xf 106” besteld en bij opmerkingen aangegeven dat ik hoopte dat deze nog op tijd zou zijn voor mijn zoon zijn verjaardag.
  Naast een super snelle levering, ook een persoonlijk bericht/mailtje terug voor mijn geruststelling dat het op tijd zou zijn!
  Mijn zoon is mega blij met zijn cadeau en ik meer dan dik tevreden. Dank!

 12. Leuk Vaderdags cadeau (lichtgevende tractor). Had de afstandsbediening waarop je diverse instellingen kunt aanpassen niet verwacht.
  Zowel bekabeld als op batterij mogelijk dus pluspunten daarvoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *