Reactie’s

Hallo,

leuk dat u er bent, en om van u te horen.

Misschien met suggesties of ideeën.

Of bent u over ons tevreden,

Laat het hier dan weten.


Wij wensen u een fijne dag,

En heel fijn dat u er was

 

Team NJKADOOS

 

 

 

19 thoughts on “Reactie’s

 1. Ik had een lamp met acrylplaat gekocht voor mijn zoontje zijn verjaardag. Maar werd met de verkeerde plaat geleverd. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen en het was geen probleem om deze in te ruilen. Maar wat nog veel leuker was, was dat de juiste plaat precies op de verjaardag van mijn zoontje aankwam, dus kon ik hem de volledige lamp voor zijn verjaardag toch geven. Hij was er overigens heel blij mee. Hartelijk bedankt voor de snelle service.

 2. Heb het kunstige m/v 3D hartje besteld voor het jubileum ve ouder echtpaar. Met de creatieve hulp (tekst layout) van Nico is het héél mooi geworden.
  Ik kon zelf niet bij hun dag zijn, maar heb van hun vernomen dat ze het supermooi vinden en er erg blij mee zijn.
  Bedankt Nico en team, voor de snelheid en geweldige service!

 3. Geachte heer/mevrouw,
  Via deze weg wil ik graag een review schrijven over jullie service…
  Heb rond de kerst een 3D-ledlampje besteld, waarvan de stekker na geleverd zou worden… binnen 3 dagen na het lampje ontvangen te hebben kwam het stekkertje binnen… vind het een super snelle service… lampje nu helaas al kapot, wat kan gebeuren… daarover gebeld en zonder problemen of moeite wordt er een nieuwe toegestuurd… kteeg gelijk info over de led plaatjes dat die nu ook lis te koop zijn als je eventueel iets anders in je lampje wilt doen wat je leuk vind, echt super… ik vind deze site een echte aanrader en de service vind ik helemaal top, niet alleen omdat er gelijk actie is ondernomen maar ook de vriendelijkheid van de telefooniste, ik vind haar vriendelijk en spontaan… een echte schat!!!

  Janneke

 4. De eerste keer was het op maakt gemaakte ledbordje door toedoen van postnl beschadigd aangekomen. Via whatsapp contact opgenomen en dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd en volgende dag binnen en prachtig van kwaliteit. Bedankt voor het mooie ledlogo bord en de goeie service

 5. Heel erg tevreden over de geleverde producten de jongens waren erg blij met de scania lampen
  Als klap op de vuurpijl is er ook nog een lamp gegraveerd nav een geleverde foto helemaal top geweldige service en zeeeer vriendelijke mensen bedankt!?

 6. Super snelle levering en een mooi product! Bij ons was de naam verkeerd gegraveerd, maar geen probleem de volgende dag werd een nieuw plaatje toegestuurd. Top service

 7. Super blij met de service!
  We werden perfect geholpen 8n het kiezen van het juiste product met verschillende keuzes in persoonlijke tekening voor de 3D lamp.
  Zelfs de naam van onze zoon werd er in gegraveerd zodat het persoonlijker en unieker is.
  Zeer vriendelijk en snel geleverd na 1 dag al!
  Bedankt en ik bestel er binnekort meer!

  1. Zo zie je maar! Gewoon contact opnemen en er kan meer dan je op de site ziet.
   Wij vinden het fijn om mee te denken En zoals u blij te maken. We zien u graag terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *