3D-lamp

Volledig handgemaakte cadeaus

Energiezuinige led-strips

Personaliseer uw cadeau’s

Bij nj kadoos worden allerlei gepersonaliseerde producten gecreëerd, zoals een 3D-lamp met uiteenlopende designs. Een led 3D-lamp verlicht een 3D-vorm die direct de aandacht trekt en het middelpunt van de kamer wordt. Deze 3D-lamp wordt volledig handgemaakt, waardoor een breed aanbod van designs kan worden geleverd, van een leeuw tot een dartbord of Hello Kitty. In ons brede assortiment vindt u een geschikte 3D-ledlamp voor mensen van iedere leeftijd. Zo ook diverse kinderlampen, zoals een eenhoorn, een luchtkasteel of een dino.

Verras een vriend of familielid met een gepersonaliseerde 3D-lamp

De led 3D-lampen kunt u ook personaliseren, zodat er bijvoorbeeld een naam op staat. Hierdoor maakt u uw cadeau persoonlijker en de ontvanger nog blijer. De ontvanger van de 3D-lamp kan zelf ook zijn of haar cadeau personaliseren door de kleur te selecteren die bij zijn of haar stemming hoort. De 3D-ledlamp heeft een led-strip die van kleur verandert. Er zijn zeven kleuren: wit, rood, groen, blauw, geel, cyaan en roze. Daarnaast bevat de led 3D-lamp een energiezuinige led-strip, die het design ruim 50.000 uur van licht voorziet. De 3D-ledlamp met verlichting is online te bestellen.

Wolfs-head groen | njkadoos

Snelle levering en garantie op alle producten

De 3D-ledlamp wordt snel na het bestellen geleverd, want deze verlichting wordt binnen een of twee dagen geproduceerd. Zo is deze snel klaar voor levering en is de lamp op tijd bij u in huis om cadeau te doen. Daarnaast bieden wij garantie op alle lampen. Mocht de led-strip kapotgaan, dan krijgt u van ons kosteloos een nieuwe.

Bent u geïntereseerd in een 3d-lamp

Bekijk de mogelijkheden

Bestel uw cadeau nu

Naast een led 3D-lamp vindt u in onze webshop diverse andere leuke, gepersonaliseerde cadeaus, zoals sleutelhangers, mokken, kerstballen en kettingen. Daarnaast bieden wij ook houten figuren, wandkleden en andere wanddecoratie aan. Deze zijn net als de 3D-ledlamp en andere verlichting eenvoudig online te bestellen. Bent u enthousiast geworden en wilt u bestellen, dan kan dit online. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een Whatsappbericht naar 06-15210936 of bel naar 0181-859637. U kunt ook een e-mail sturen naar info@njkadoos.nl of het contactformulier invullen.

Vul het contactformulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!